Bangkit Technology (BT) merupakan evolusi dari Komrad Ventures (KV). Beza antara BT dan KV adalah BT merupakan 100% perniagaan menfokuskan IT. Seperti KV, BT masih bertapak di Pejabat asal KV di Pulau Pinang. BT menfokuskan kawasan-kawasan di seluruh utara tanah air. BT didaftarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia Seberang Jaya pada Mac 2017. Bernombor pendaftaran PG0414455-K

Fokus ///

Servis utama BT adalah website design. Disamping itu, BT juga menawarkan beberapa Servis lain seperti pembangunan aplikasi mudah alih dan web, rekaan grafik, pengurusan media sosial dan latihan asas membina laman web.

Proses ///

1. Memahami Keperluan Pelanggan

Keperluan pelanggan akan difahami sebelum sebarang kerja dimulai bagi memastikan hasil terakhir yang baik.

2. Merangka Penyelesaian

Beberapa ‘mockup’ akan ditujukkan kepada pelanggan untuk mendapatkan persetujuan pelanggan. Rangkaan awal akan diberi didalam format jpeg. 

3. Persetujuan Rangka Akhir

Setelah rangkaan akhir mendapat persetujuan dari pelanggan. Sebut harga akan dikeluarkan. Pelanggan perlu membayar sekurang-kurangnya 70%* dari kos keseluruhan projek sebelum kami mulakan proses membina website. 

4. Proses Membina Website

Kami akan membina website berdasarkan ‘mockup’ akhir yang dipersetujui.

5. Membentangkan Website

Hasil akhir dibentangkan kepada pelanggan. Pelanggan dibenarkan untuk membuat perubahan pada isi kandungan website sebelum website di ‘deliver’ kepada pelanggang. Baki keseluruhan kos perlu dibuat sebelum website diserahkan kepada pelanggan.

6. Latihan Menggunakan Website

Selepas kos keseluruhan dibuat, pihak kami akan memberi latihan kepada pelanggan atau wakil pelanggan. Tempoh latihan adalah 6 jam.

Galeri

Hubungi

Maklumat yang diberikan hanyalah untuk kegunaan membalas e-mel anda. Kami tidak akan kongsikan maklumat anda kepada pihak ketiga. Kami juga tidak akan menghantar sebarang email yang anda tidak ingini.

Close Menu