Basic

Portal
RM800
RM 500 One Time Payment
 • FREE SSL (https://)
 • Banner Slider
 • Responsive design
 • 4 General Pages*
 • 1 Website Form*
 • Facebook Instant Article

Pro

e-Commerce
RM1500
RM 1000 One Time Payment
 • Semua di pakej Basic
 • Fungsi e-Commerce
 • Paypal payment
 • Related Product (cross sell)
 • Facebook login
 • Social media share
 • Wishlist
Popular

Extreme

e-Commerce
RM 2500 One Time Payment
 • Semua di pakej Pro
 • Order follow up
 • Abandoned Cart
 • Birthday reminder
 • SMS Marketing Tool (RM100 Credit)
 • Membership function
 • Discount coupon

Addon

System UrusNiaga

Sistem Pengurusan Perniagaan yang membantu anda untuk mengurus jualan, pembelian, produk, barang dalam stok, akaunting mudah, pekerja dan pelanggan dengan mudah, dan tersusun.

RM300 – 6 Bulan
RM600 – 1 Tahun

Mulakan percubaan percuma 14 hari.

Website Speed Optimization

Lajukan Website anda dan dapatkan keputusan yang baik mengikut piawaian Google.

RM1000 RM500

Pengurusan Media Social

Kami boleh bantu anda untuk menguruskan (dapatkan likes, membalas mesej, update post hari-hari, design post & facebook ads) media social anda sama ada facebook dan instagram.

RM500/bulan

Servis Graphic Design

Kami boleh menyediakan graphic design kepada anda selama 20 hari sebulan. Tidak kira untuk instagram, facebook, atau printing, kami akan sediakan. Anda tidak perlu lagi mengaji graphic designer di Syarikat anda. Tak perlu bayar gaji yang mahal. Tak perlu beli kelengkapan utk designer. Tak perlu caruman epf. Tak perlu bayar bil eletrik yang tinggi

RM300 – max 2 design sehari.
RM750 – max 5 design sehari.

Terma & Syarat

Kos & Pembayaran

Setelah sebut harga dipersetujui, pelanggan haruslah membuat bayaran sekurang-kurangnya 70% daripada kos keseluruhan projek. Baki perlu dibayar selepas projek sudah siap dan sedia untuk dihantar kepada pelanggan. Jika ada ciri baharu yang perlu ditambah (yang tidak dinyatakan pada pakej yg dipilih ) boleh lah dibawa berbincang sama ada anda perlu membayar tambahan atau tidak berdasarkan tahap kesukaran ciri baharu tersebut. Bayaran tambahan juga akan dikenakan jika terdapat pindaan kepada website design selepas pelanggan bersetuju dengan ‘mockup’ yang telah ditunjuk.

Pembaharuan Web Hosting & Nama Domain

Pembaharuan akaun web hosting dan domain adalah sebanyak RM250 / tahun. Jika Pelanggan berhajat untuk menukar dan menguruskan hosting & domain sendiri kelak, pihak kami akan berikan akses penukaran milikan kepada pelanggan. Pelanggan hanya perlu maklumkan kepada kami sekurang-kurangnya 2 bulan sebelum tamat tempoh servis web hosting & domain kami.

Aliran Menyiapkan Projek

Kebiasaannya tempoh siap projek akan mengambil masa selama 2 minggu. Walaubagaimanapun jika kami sedang menyiapkan tempahan dari pelanggan terdahulu yang banyak, tempah untuk siap projek mengambil masa antara 2 hingga 4 minggu. Penambahan tempoh siap projek  juga boleh terjadi jika terdapat ciri-ciri & fungsi tambahan bahu yang dimintak (tidak dinyatakan di dalam pakej yang kami sediakan).

1. Memahami Keperluan Pelanggan

Keperluan pelanggan akan difahami sebelum sebarang kerja dimulai bagi memastikan hasil terakhir yang baik.

2. Merangka Penyelesaian

Beberapa ‘mockup’ akan ditujukkan kepada pelanggan untuk mendapatkan persetujuan pelanggan. Rangkaan awal akan diberi didalam format jpeg.

3. Persetujuan Rangka Akhir

Setelah rangkaan akhir mendapat persetujuan dari pelanggan. Sebut harga akan dikeluarkan. Pelanggan perlu membayar sekurang-kurangnya 70%* dari kos keseluruhan projek sebelum kami mulakan proses membina website.

4. Proses Membina Website

Kami akan membina website berdasarkan ‘mockup’ akhir yang dipersetujui (2 hingga 4 minggu).

5. Pembentangan Website

Hasil akhir dibentangkan kepada pelanggan. Pelanggan dibenarkan untuk membuat perubahan pada isi kandungan website sebelum website di ‘deliver’ kepada pelanggang. Baki keseluruhan kos perlu dibuat sebelum website diserahkan kepada pelanggan.

6. Latihan Menggunakan Website

Selepas kos keseluruhan dibuat, pihak kami akan memberi latihan kepada pelanggan atau wakil pelanggan. Tempoh latihan adalah 6 jam.

* Boleh dibawa berbincang

Polisi Pembayaran Balik

Pelanggan tidak berhak untuk meminta bayaran balik jika tiba-tiba berubah fikiran setelah pembayaran telah dibuat untuk pakej yang terdapat di laman web kami. Jika anda tidak mematuhi terma & syarat, kami akan membatalkan perkhidmatan atau menggantung perkidmatan kami. Pelanggan juga tidak berhak untuk mendapatkan semula bayaran balik. . Jika pelanggan hendak menamatkan perkhidmatan kami walau apa pun alasan, pelanggan tidak berhak untuk mendapat semula bayaran balik*.

Penggantungan Servis

Kami berhak untuk menggantung servis pelanggan jika pelanggan gagal membuat bayaran didalam jangka masa yang ditetapkan. Projek pelanggan akan digantung sehingga kos keseluruhan dilangsaikan seperti yang ditetapkan. Kami tidak akan bertanggungjawap jika berlaku sebarang kerosakan atau kehilangan data sepanjang penggantungan servis dan penamatan servis.

Bantuan Sokongan

Bangkit Technology menawarkan latihan PERCUMA & bantuan sokongan (support) selama setahun. Bayaran pembaharuan bantuan sokongan perlu dibuat bersama pembaharuan web hosting & domain. Pelanggan boleh hubungi kami melalui telefon atau email untuk mendapatkan bantuan mengenai isu website yang dibina.

Hubungi

Maklumat yang diberikan hanyalah untuk kegunaan membalas e-mel anda. Kami tidak akan kongsikan maklumat anda kepada pihak ketiga. Kami juga tidak akan menghantar sebarang email yang anda tidak ingini.

Close Menu